Riniivan's Blog

Something about my life

Love My Workplace ?

on November 6, 2012

Ceritanya tadi,pas lagi ngasih materi training di kelas, HP gw geter terus beberapa kali dan pas break, I saw 3 missed call from the same number plus one message askinge to call it back!

When I dialed the number and being picked up,huumm…undangan interview dari sebuah bank yang dulu sempat menjadi idamanku alias ideal place to work. * duluuuu looohhh* .Posisi sama , trainer untuk SME Banking.

Huuum….tapi tadi itu, I really lost my appetite on that company. Jadi nanggepinnya pun biasa aja. Mereka proposed ketemu for interview Jumat entar. Aku bilang,bulan ini jadwal trainingku penuh ,so they have to wait until next month.

Sueeerr…bukan sok jual mahal ato sombong ato belagu ato gak ngehargain, tapi beneran…aku lost appetite untuk even nyoba.

Let us see lah apa mereka akan call me back and agree to wait until next month *worth to try?*

Aku udah feel so blessed to work in here sejak dapet bos baru. A very good one.Very balanced working hour,doing what i really passionate at ,with a good pay and reimuneration..Alhamdulillah..

Tapi…..yang tadi called,itu dekeeeetttt bngt dari rumah loohhh..

Hummm…..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s