Riniivan's Blog

Something about my life

Pursuit of Happiness

on September 18, 2013

Walo film ini udah dirilis tahun 2006 – 2007, believe it or not, aku baru nontonnya kemaren.Yess, kemaren. Di shuttle Bus.Yes, di shuttle bus on the way home from office. It really strikes me watching it. Untungnya bis gelap ya, dan ibu yang duduk disebelah gw tidur, thus nobody was noticed when i cried at some scene of the movie.

Kok bisa sih aku baru nontonnya kemaren? well, baru sempet.Popi udah nge down load in tuh film dari kapan waktu, tapi aku pikir, nonton filmnya itu harus dengan penghayatan ( which is I almost never have since i have Kakayo hihi )

Best part of the movie? All! Learn i got from it ? Many! Most of all is : Nobody has any right to say you cant do one thing! Go catching your dream, fight for it ! Be persistent .

Scene yang bener2 ngebikin aer mata banjir adalah saat Chris yang diperanin Will Smith menangis di toilet umum, terpaksa ngajak anaknya tidur disana karna ga ada any other shelter to stay :’-(

Hidup memang harus berjuang ya, tanpa harus ngehalalin segala cara.Be persistent is one key for living this life.Persistent to your goal, persistent to be better.

Begitu nyampe rumah, langsung doong meluk Kakayo.Semoga dia tidak harus semenderita Christopher di film itu.Semoga tidak! Amin..Semalem pun, maen dengan Kakayo terasa sangaaat nyaman dan nikmat ( well..biasanya didominasi oleh kelelahan dan rasa ngantuk hehehe )

image


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s